Inspiratie nodig voor cadeau’s? Hier zijn onze tips!

Wanneer iemand jarig is of je een geschenk wilt geven om een andere reden is het soms moeilijk om met ideeën op te komen. Je wilt natuurlijk iets kopen wat goed bij die persoon past en natuurlijk ook gebruikt gaat worden. Kom je er even niet meer uit? Hier zijn 5 cadeautips voor elke situatie!

Onze 5 cadeautips!

Wat voor persoon ga je een cadeau geven? Wanneer je een leuk cadeau wilt geven aan een sportief persoon kan je bijvoorbeeld kiezen om een bedrukte navulbare waterfles te geven. Ook is een handdoek met een persoonlijke boodschap een leuke aanrader!

Gaat iemand binnenkort op vakantie? Dan kan je bijvoorbeeld een handcrème of lippenbalsem meegeven omdat veel mensen dit vaak vergeten bij het inpakken. Een persoonlijk cadeau vergeten ze niet zomaar! Een strandlaken is ook een goede aanrader.

Houd de persoon erg veel van winkelen? Je kan er ook voor kiezen om een tas te laten bedrukken met een leuke foto of boodschap. Deze tas kan eindeloos opnieuw worden gebruikt en gaat een erg lange tijd mee!

Ben je meer van luxeproducten? Dan is het erg leuk om bijvoorbeeld een bedrukte badjas of wijnkoeler cadeau te geven. Deze producten kan je natuurlijk laten bedrukken maar ook gewoon zoals cadeau geven.

Aanstekers zijn altijd handig, net zoals sleutelhangers. Wanneer je een mooi ontwerp laat drukken op een aansteker of sleutelhanger ben je vrijwel verzekerd dat deze niet zomaar in de prullenbak wordt gegooid! Om het dan nog extra uniek te maken kun je er ook voor kiezen om voor mooie plasma aanstekers te gaan

Bedrukte artikelen zijn een leuk persoonlijk cadeau!

Ben je op zoek naar een leuk persoonlijk cadeau voor een persoon of bijvoorbeeld het team van je organisatie? Door een product te bedrukken met een mooie persoonlijke boodschap, naam of bedrijfslogo heb je een uniek cadeau. Een bedrukte badjas geven is bijvoorbeeld erg persoonlijk en wordt sowieso dagelijks gebruikt!Ben je op zoek naar leuke cadeautjes die je kan laten bedrukken met een persoonlijke boodschap? Dat kan gemakkelijk en snel bij Lavista Relatiegeschenken! Op onze website vind je een groot assortiment aan producten die erg leuk kunnen zijn als geschenk!