Vergelijk leveranciers en bespaar geld

Vergelijk leveranciers en bespaar geld

Met leveranciers te vergelijken waar jij jaarlijks geld aan kwijt bent, kun je erg veel geld besparen. Bij veel mensen is het bekend dat je geld kunt besparen door energieleveranciers te vergelijken, maar er zijn nog tal van andere mogelijkheden om te besparen. Hierdoor kan een gemiddeld huishouden met gemak meer dan 1000 euro per jaar besparen. In dit artikel kun je een aantal mogelijkheden lezen waar je zelf misschien niet aan hebt gedacht.

Let op overstappen kan ook juist geld kosten.

Neem de moeite hoe klein deze ook is

Het belangrijkste om succesvol te zijn in besparen op deze manier, maar eigenlijk met alles in het leven. Is door er (een beetje) moeite voor te doen. Dit is echter waar veel mensen geen zin in hebben, wat eigenlijk niet zo slim is als je niet zo veel geld verdient. Verdien jij honderd euro of meer per uur, dan is het financieel niet zo handig om een beetje tijd te besteden aan besparen. Maar verdien je minder dan 3000 euro per maand, dan is een beetje tijd besteden zeker de moeite waard.  Voor die 1000 euro die je kunt besparen, dien je anders meer dan een week voor te werken. Neem deze info dan ook mee in je besluit om de moeite te doen om te besparen en neem die stap.

Overstappen van leverancier

Door over te stappen naar een goedkopere leverancier, bespaar je veel geld. Dit overstappen dien je niet eenmaal te doen, maar vaak jaarlijks. Er kunnen in de tussentijd namelijk beter opties bij gekomen zijn, dan diegene waar je op het moment gebruik van maakt. Een aan tal voorbeelden waar je aan kunt denken:

  1. Energieleveranciers
  2. Internetaanbieders
  3. Telefonieaanbieders
  4. Verzekeringen
  5. Maaltijdservices
  6. Film aanbieders
  7. Dag/week bladen
  8. Vervoerders

Graag thuis geld verdienen?

Product leveranciers vergelijken

Het komt nog steeds regelmatig voor dat mensen niet even snel via internetprijzen vergelijken. Hierdoor gooit men veel geld weg, soms zelfs bedragen waar je leuk van op vakantie kunt. Sta je op het punt om een bepaald product te kopen of te bestellen? Kijk dan even via de zoekmachines of je het product niet ergens anders voordeliger kunt bestellen. Het is zo simpel maar kan echt veel geld schelen. Ook vergelijkingssites zoals https://www.beslist.nl/ zijn hier handig voor, maar ook google shopping.

Let ook goed op verzendkosten. Sommige leveranciers lijken goedkoop, maar dien je verzendkosten te betalen. Alleen al door hier op te letten kun je jaarlijks veel geld besparen.

Dien je het product nieuw te kopen of volstaat tweedehands ook? Door producten via tweedehands marktplaatsen te kopen zoals bijvoorbeeld https://www.speurders.nl/. Zal je zeker weten geld overhouden. Soms kun je er producten vinden welke nog garantie hebben, waardoor het risico op defecte producten een stuk kleiner is.