geld verdienen met chatten op verschillende manieren

Geld verdienen met chatten

Geld verdienen met chatten is mogelijk op verschillende manieren. Echter bij elke vorm is het handig dat je redelijk vlot en in correct Nederlands (Of een andere taal) kunt typen. Daarnaast is het van belang dat je op een juiste manier met mensen om kunt gaan. Verder dien je te beschikken over een goede internetverbinding en een apparaat waarmee je met het internet kunt verbinden. Met chatten geld verdienen is in het algemeen werk wat je vanuit huis doet. Of natuurlijk vanaf een plek die jou het beste uitkomt.

Verschillende manieren van werken

Hieronder een aantal verschillende mogelijkheden om met chatten geld te verdienen. Er zullen vast en zeker meer mogelijkheden zijn, maar zo kun je een idee krijgen over de mogelijkheden.

Klantenservice van een website

Je bent het vast wel eens tegengekomen bij het bezoeken van een website. De mogelijkheid om snel even met de klantenservice te chatten. Soms worden hier bots voor ingezet, welke de standaardvragen beantwoorden. Maar vaak is het ook mogelijk om daadwerkelijk met iemand te chatten. Hier zijn uiteraard mensen voor nodig, welke verstand hebben van de desbetreffende website. Vaak krijg je bij dit soort werk een script waar de meest voorkomende vragen in staan en meer informatie over de betreffende website. Waardoor je vaak al na een dag inlezen aan de slag kunt als klantenservice medewerker.

Chatten op erotische websites

Met deze vorm van thuiswerk verdien je geld door voornamelijk met mannen te chatten. Deze chats zullen bestaan uit erotische gesprekken. Bij deze manier van chatten dien je een profiel aan te maken met een foto van jezelf, zo weet men met wie ze chatten. Het contact zal altijd via de chat blijven, iets wat de klanten ook weten en duidelijk van op de hoogte zijn gebracht. Ook is het mogelijk om te chatten terwijl je ook de webcam aan hebt. Dit wordt webcam modellen werk genoemd.

Chatten voor nepprofielen op datingwebsites

Deze manier van chatten is een aantal keer in het nieuws geweest, daar het niet zo’n nette manier is van geld verdienen. Vooral goed gelovige mannen die niet goed opletten zijn hier namelijk de dupe van. Op tal van datingwebsites zijn namelijk nepprofielen gemaakt, zogezegde fictieve profielen puur voor entertainment. Echter wordt dit soms niet goed duidelijk gemaakt op de website, doordat het in kleine lettertjes wordt weergegeven.

Uiteraard zijn de nepprofielen er alleen maar om mannen over te halen om geld te betalen voor de datingwebsite. Vaak betalen zo voor het sturen van berichtjes met deze nepprofielen. Daar ze denken daadwerkelijk met die persoon te maken te hebben. Om deze berichtjes te beantwoorden zijn mensen nodig die met deze personen chatten. Hier is dan ook geld mee te verdienen. Je werk bestaat dan vooral om de mannen zo lang mogelijk aan het lijntje te houden en dat ze zo veel mogelijk berichten naar je sturen. Jij ontvangt per bericht geld, dit is vaak een laag bedrag van een cent of 10.